• GEEN INLOOPSPREEKUREN per maandag 16-3-20

  14.03.2020
   Om te voorkomen dat zich meer dan 10 mensen tegelijk in de wachtkamer bevinden kunt u tot nader order ALLEEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK op de p...

  lees verder →

  Vacature doktersassistente

  09.01.2020
   Huisartsenpraktijk Het Leyendak zoekt op korte termijn een:
  lees verder →

Welkom op de website van huisartspraktijk Leyendak!

Tot nader order zijn er bij ons GEEN INLOOP SPREEKUREN !

U bent van harte welkom na telefonische gemaakte afspraak. 


Wat kunt u doen bij vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over corona? 

 

Bent u of uw naaste bezorgd over uw klachten of gezondheid? Twijfelt u of iets kwaad kan? Kijk dan eerst op Thuisarts.nl. Daar leest u wat u kunt doen en of u de huisarts moet bellen. 

 

Ga NIET zonder afspraak naar uw huisarts toe. Bel ons op 070-3098250.

 

Zoals u gewend bent, zal de assistente u vragen stellen. Zo weet zij welke zorg op dat moment het beste bij u past, bijvoorbeeld een advies via de telefoon, een afspraak met de huisarts op de praktijk of bij u thuis. Of soms hulp van een andere zorgverlener. 

 

Door corona en de maatregelen is het niet altijd verstandig dat u naar de praktijk komt. Of dat de huisarts bij u thuiskomt. 

Uw huisarts heeft nog andere manieren om uw klachten te beoordelen en u het beste advies, behandeling of begeleiding te geven. Bijvoorbeeld door te bellen met u of een foto te beoordelen die u opstuurt.

 

Als blijkt dat u toch moet komen, dan zorgt uw huisarts altijd dat dat veilig kan. Uw huisarts zorgt ervoor dat u geen risico op besmetting loopt. Dit doet de huisarts door ervoor te zorgen dat u niet dichtbij iemand komt die (mogelijk) corona heeft. Ook als de huisarts naar u toe moet komen zorgt de huisarts dat hij/zij u niet kan besmetten. 


In de praktijk zijn de wachtkamer, spreekkamers en looplijnen aangepast om zoveel mogelijk 1,5m afstand te kunnen houden. Aan u wordt verzocht om zoveel mogelijk alleen te komen. Aan de balie mogen maximaal 2 mensen wachten. In de wachtkamer mogen maximaal 10 mensen tegelijk verblijven. Dank voor uw medewerking!

 


Soms heeft u regelmatig begeleiding en controle nodig van uw huisarts of praktijkondersteuner. Bijvoorbeeld als u diabetes of een longziekte heeft. Door corona worden veel afspraken uitgesteld. Uw huisarts zal samen met de praktijkondersteuner bekijken hoe u toch zoveel mogelijk de zorg kunt krijgen die u nodig hebt. Vaak gaat dat via de telefoon.

Betrouwbare informatie is te vinden op www.thuisarts.nl en op www.rivm.nl

Hartelijke groet, dank voor uw medewerking,

L. Limburg, R. Schouten, M. Vinkers, A. Woerdman

huisartsen Het Leyendak.

 • Wij zijn bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

  Algemeen: 070-3098250
  Spoed: 070-3098250 ( optie 1 )
  Recepten: 070-3098250 ( optie 2 )

  Wij verzoeken u om te bellen voor 11.00 uur als u een afspraak wilt maken.