• Aanmelden bij balie VERVALT

  23.06.2020
   Beste bezoeker, Per vandaag hoeft u zich niet meer aan de balie te melden als u een afspraak heeft. U mag plaatsnemen in de wachtkam...

  lees verder →

  GEEN INLOOPSPREEKUREN per maandag 16-3-20

  14.03.2020
   Om te voorkomen dat zich meer dan 10 mensen tegelijk in de wachtkamer bevinden kunt u tot nader order ALLEEN NA TELEFONISCHE AFSPRAAK op de p...

  lees verder →

  Vacature doktersassistente

  09.01.2020
   Huisartsenpraktijk Het Leyendak zoekt op korte termijn een:
  lees verder →

Praktijkinformatie - Algemeen

Gezamenlijk hebben wij, vier huisartsen uit Den Haag Zuid-West, een HOED – Huisartsen Onder Een Dak - gevormd. Hierin werken wij samen op één locatie. Wij hebben hiertoe besloten, o.a. om u beter van dienst te kunnen zijn, meer kwaliteit en service te bieden en aan de eisen van het nieuwe zorgstelsel te voldoen.
De HOED is gevestigd aan de Medemblikstraat 277.

De HOED is genoemd: Het Leyendak. Dit, omdat de HOED voorheen op het terrein van het Hagaziekenhuis Leyenburg stond.

In het gebouw is tevens een apotheek gevestigd en bieden fysiotherapeuten, verpleegkundigen, psychologen, diëtisten, en andere deskundigen para-medische zorg en/of behandeling aan. Alles onder één dak: het Leyendak!

Graag lichten wij u toe wat het voordeel van de HOED is:
 • De praktijk is niet meer gesloten tijdens vakantie of ziekte van uw eigen huisarts: de medische zorg wordt dan door een arts van de HOED overgenomen.
 • De assistente is altijd tussen 08.00 en 17.00 uur aanwezig om u te woord te staan, dus overdag geen antwoordapparaat!
 • Algemene en actuele informatie, bijvoorbeeld informatie over griepvaccinaties, thema-avonden (afvallen, stoppen met roken etc.), afwezigheid en vakanties van de artsen kunt u vinden op de website www.leyendak.nl . Ook kunt u informatie over bepaalde ziektebeelden op de website vinden.
 • Elke werkdag is er zowel een inloop- als een afspraakspreekuur.
 • U blijft gewoon patiënt bij uw eigen huisarts!
In deze HOED bieden wij u een efficiënte en kwalitatieve zorg, die tegemoet komt aan een toenemende vraag naar hoogwaardige medische zorg en die voldoet aan de eisen van de tijd. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van de nieuwe HOED. De ontwikkelingen van de HOED kunt u ook volgen via deze website. De website wordt bijgehouden door:  mw. Limburg, huisarts.
 • Wij zijn bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur

  Algemeen: 070-3098250
  Spoed: 070-3098250 ( optie 1 )
  Recepten: 070-3098250 ( optie 2 )

  Wij verzoeken u om te bellen voor 11.00 uur als u een afspraak wilt maken.